Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2021 18:07 - Jumping

Vermeir beste Belg in CSI2* GP Valkenswaard!

Op de Tops International Arena van het Nederlandse Valkenswaard was het vanmiddag GP-time. De eerste Grand Prix die op het programma stond was die van de CSI2* competitie, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden. Van de 57 combinaties die aan de start verschenen wisten er 9 in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage.

 

Een van hen was onze landgenoot Wilm Vermeir met de 12-jarige hengst Joyride S (Toulon). Vermeir, die begin deze week nog sterk voor de dag kwam in het Duitse Mannheim, kreeg in die 9-koppige barrage echter 2 springfouten en moest uiteindelijk vrede nemen met de 9de plaats.

 

Het was de Nederlandse amazone Sanne Thijssen die de overwinning in eigen land wist te houden. Zij zat in het zadel van de 11-jarie Genasis (Echo Van ’t Spieveld) en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 36.50 seconden.

 

Het zilver was voor de Noorse ruiter Johan-Sebastian Gulliksen. Die stuurde de 13-jarige merrie Exit Of Ice Z (Emilion) naar de meet in 36.78 seconden en wist zo het dichtst in de buurt te komen van Thijssen. De 3de plaats was voor de Nederlander Harrie Smolders met de 9-jarige hengst Escape Z (Emerald Van ’t Ruytershof). Hij wist dan weer een tijd van 37.44 seconden op het scorebord te brengen.

 

Voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy was er nog een 11de plaats met de ruin Nashville (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions