Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2021 20:45 - Jumping

Vermeir snelt naar winst in Valkenswaard!

Nadat hij met een 9de plaats al voor de beste Belgische prestatie had weten te zorgen in de CSI2* GP, wist Wilm Vermeir vanmiddag ook nog een rubriek te winnen op de Tops International Arena van het Nederlandse Valkenswaard. In de 1.45m rubriek van de CSI4* competitie was Vermeir de beste met de 9-jarige schimmelmerrie Hotshot, een dochter van de BWP-gefokte hengst London die bij Joris De Brabander geboren werd als Carembar de Muze. Vermeir snelde in deze speedclass naar een finishtijd van 68.92 seconden en zo slaagde hij er als enige in om de chrono onder de 70 seconden te houden.

 

De Zweed Peder Fredricson wist hier de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. De gewezen Europees Kampioen was vergezeld van de 9-jarige Thelma Hastak (Heartbeat) die hij naar de meet wist te sturen in 71.56 seconden. De Nederlander Kevin Jochems wist de 3de plaats in eigen land te houden. Hij kruiste met de 12-jarige Egwel (Singapore) de meet in 71.95 seconden.

 

TAGS   |   KEVIN JOCHEMS   |   PEDER FREDRICSON   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions