Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2021 21:05 - Jumping

Guerdat wint de CSI5* GP van St. Tropez!

De Hubside Jumping van Grimaud aan de golf van St. Tropez werd vanmiddag afgesloten met de CSI5* GP, het hoogtepunt van 4 dagen topsport op het allerhoogste niveau. Van de 46 combinaties die aan de start verschenen wisten er 9 in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Belgen zaten daar helaas niet bij… Niels Bruynseels wist zich met zijn 12-jarige Delux Van T&L (Toulon) nog wel te klasseren op de 11de plaats met 4 strafpunten nadat hij een fout kreeg op de insprong van de driesprong.

 

De overwinning ging dus sowieso naar een buitenlander en na een spannende barrage was het de Zwitser Steve Guerdat die de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen. De huidige nummer 1 van de wereld zat in het zadel van de eveneens 12-jarige Venard de Cerisy (Open Up Semilly) en stopte de klok op 39.13 seconden.

 

De 2de plaats ging naar de Spanjaard Eduardo Alvarez, die in de barrage als eerste aan de start kwam. Hij zette met de 10-jarige Legend (Ogano Sitte) de toon met een foutloze rit in 39.79 seconden, maar moest dus uiteindelijk vrede nemen met de eerste ereplaats. De Française Penelope Leprévost vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 12-jarige Vancouver de Lanlore (Toulon) de klok stil op 40.85 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions