Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/09/2021 21:21 - Jumping

Gilles Thomas 9de in CSI4* GP Valkenswaard

Nadat de CSI2* GP reeds net na de middag werd afgewerkt was het vanmiddag op de Tops International Arena van het Nederlandse Valkenswaard nog uitkijken naar de CSI4* GP.  Daarin was onze landgenoot Gilles Thomas een van de prijswinnaars met de 11-jarige Konak, de zoon van Nabab de Rêve met wie hij in 2019 nog Belgisch Kampioen werd bij de Young Riders. In een barrage waarvoor zich uiteindelijk 11 combinaties wisten te plaatsen kregen Thomas en Konak een springfout en werden zo uiteindelijk 9de.

 

De winst ging naar de Britse ruiter Ben Maher. Die had voor deze afsluiter de 10-jarige merrie Ginger-Blue (Plot Blue) gezadeld en met een foutloze rit in 40.42 seconden mocht hij de hoofdprijs mee naar huis nemen. De Zwitser Bryan Balsiger bekroonde een sterk concours met een 2de plaats in deze Grote Prijs. Hij stuurde de 12-jarige Ak’s Courage (Chepetto C) naar een finishtijd van 40.50 seconden. De 3de plaats tenslotte bleef in eigen land en daarvoor zorgde Maikel van der Vleuten met de 11-jarige ruin Beauville Z (Bustique). Van der Vleuten deed er 40.66 seconden over om zijn barragerit tot een goed einde te brengen.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   BRYAN BALSIGER   |   GILLES THOMAS   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions