Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2021 21:25 - Jumping

Gilles Thomas 5de in CSI2* GP van Herzlake

Net als op de meeste andere plaatsen stond vanmiddag ook in het Duitse Herzlake de CSI2* GP op het programma. 15 combinaties wisten zich daar te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop netjes de 0 op het scorebord had weten te houden en zowel Gilles Thomas al Thibault Philippaerts behoorden bij dat groepje barragisten.

 

In de barrage kregen zowel Thomas met de 8-jarige Jetric Van Beek Z (Jivago d’Arsouilles) als Philippaerts met de 9-jarige Khan Vd Kattevennen Z (Kannan) echter een springfout. Thomas klokte af in 39.97 seconden wat hem een 5de plaats opleverde terwijl Philippaerts 11de werd na een chronotijd van 42.80 seconden.

 

Het podium bleef integraal in eigen land met bovenaan Andre Thieme. Die was vergezeld van de 10-jarige Conacco (Conoglio) en met een foutloze rit in 41.88 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Op de 2de plaats kregen we amazone Laura KLaphake met de eveneens 10-jarige Davenport VDL (Diamant de Semilly). Ook zij wist het foutloos te houden, maar deed er dan weer 42.49 seconden over om de eindmeet te bereiken. Janne Friederike Meyer-Zimmermann vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij bracht de 12-jarige Bali 32 (Cancara) foutloos aan de eindmeet in 48.31 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions