Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2021 14:07 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt 'De Cavalerie'

Dit hippisch complex in Heist-op-den-Berg biedt met zijn 6,77ha voldoende plaats aan zowel ruiter als paard. Er zijn 89 stallen aanwezig met een schuifsysteem om eenvoudig uit te mesten. De paarden kunnen hun benen strekken op de talloze weides en paddocks die bovendien valabel omheind zijn.

 

Daarnaast is er zowel een longeerpiste als een overdekte stapmolen aanwezig. De riante buitenpiste (60x120m) kan tegelijkertijd zowel de springruiter als de dressuurruiter bekoren. Hoewel de Geopadbodem zowel 's winters als 's zomers berijdbaar is, kan men zich op regendagen ook wenden tot de 2 binnenpistes van 20 bij 40 meter, eveneens met Geopadbodem.

 

Verder zijn er ook voldoende solaria, wasboxen en ingemaakte zadelkasten aanwezig, ideaal voor het gebruik van de pensiongasten. Verder is er een ruime cafetaria/brasserie aanwezig met buitenterras. De brasserie is voorzien van een industriële keuken. 

Kortom, dit prachtige complex is de droom van elke ruiter. 

Bijzonderheden: 
- Zonnepanelen met groenestroomcertificaten 
- 2 binnenpistes die nog kunnen worden vergroot 
- verkoop op aandelen 

Wenst u graag wat meer info, of komt u graag meegenieten van de hartelijke sfeer via een bezoek, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail info@immofluisteraar.be of telefoon +32 474 400 100. 

 

https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-woning-heist-op-den-berg

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions