Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/09/2021 22:20 - Jumping

Vermeiren beste Belg in het Sentower Park!

Terwijl de meeste internationale concoursen pas morgen van start gaan werd in het Sentower Park van Opglabbeek vandaag al de aftrap gegeven een nieuwe springweek. Na de ochtendrubrieken voor de jonge paarden stond daar vanmiddag op de grote Ashford Arena de 1.40 hoofdrubriek op het programma, waarin exact 100 combinaties aan de start verschenen.

 

Bij die 100 combinaties ook weer tal van landgenoten en een van hen was Antwerpenaar Dieter Vermeiren, die vergezeld was van zijn 13-jarige schimmelruin Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof). Vermeiren wist in deze speedclass alle balken te laten waar ze horen te liggen en met een tijd van 71.94 seconden wist hij op de 8ste plaats voor de beste en meteen ook enige Belgische klassering te zorgen.

 

De overwinning was overtuigend voor de Canadese ruiter Kara Chad met de 11-jarige ruin Firefly W (Nabab de Rêve). Hij klokte af in 64.98 seconden en daarmee had hij bijna 3 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De Fransman Robinson Maupiler was goed voor de 2de plaats in het klassement. Robinson, die met zijn stal gevestigd is op Stoeterij Zangersheide, kruiste de meet in 67.72 seconden en daarvoor kon hij rekenen op de 9-jarige Zandor Alpha Z (Zeus). De Duitser Richard Vogel tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 15-jarige Spring Dark (Jazz Band Courcelle) naar de eindmeet in 68.19 seconden.

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   KARA CHAD   |   RICHARD VOGEL   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions