Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2021 15:38 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt Begijnhoeve 2.0

Begijnhoeve 2.0 te koop via Immofluisteraar 

 

Dirk Van Ostaeyen, oprichter en bestuurder van Immofluisteraar, bevestigde heden dat Immofluisteraar de exclusieve verkoopopdracht heeft binnengekregen om Begijnhoeve 2.0 in Mol te verkopen.

 

Eerder verkocht Immofluisteraar Begijnhoeve 1.0 te Retie aan Jennifer Gates, dochter van de steenrijke Bill Gates van Microsoft. 

 

Rob van Puijenbroek wilde na Begijnhoeve 1.0 de next level creëren om het meest prestigieuze hippische complex in België nieuw te bouwen. Immofluisteraar verkocht de hippische bouwgrond van Christine Jamar (Jadem Arabians) te Mol aan Rob van Puijenbroek om zijn Begijnhoeve 2.0 te kunnen bouwen.

 

Begijnhoeve 2.0 is het meest exclusieve paardendomein in België. De vraagprijs is heden vastgesteld op 19 mio Euro. Dirk Van Ostaeyen liet weten dat deze vraagstelling zeer realistisch is en dat de koper echt waar voor zijn/haar geld krijgt. De koper zal zich dan ook pal in het episch en hippisch centrum van de “Gold Triangle” vestigen. De Golden Triangle bestaat uit de 3 grootste hippische complexen in België en Nederland : het Azelhof in Lier (België), Sentower Park (België) en De Peelbergen (Nederland). 

 

Beschrijving Begijnhoeve 2.0 :

Begijnhoeve 2.0 is rustig en landelijk gelegen en biedt een overvloed aan luxe, kwaliteit en design, voor zowel ruiter als paard. In totaal zijn er 41 ruime stallen, een binnenpiste met afmetingen 30m x 60m en een buitenpiste met afmetingen 20m x 60m. Er zijn ook 2 longeercirkels aanwezig. We vinden maar liefst 9 wasplaatsen terug, alsook 4 zadelkamers en 2 droogruimtes. Allemaal uitgerust met de beste materialen en oog voor detail. Overal is er gelet op design, zo is er ook een ongelooflijk mooie inkom voor de piste, afgewerkt in glas, met ruimte om gasten te ontvangen. De stallen zijn voorzien van een systeem dat mest en stro afzuigt. Zo heb je geen kruiwagens meer nodig en blijven de gangen proper. Een prachtige galoppiste met een lengte van 600m is ook aanwezig waar het heerlijk rijden is tussen het groen. 10 zandpaddocks, 9 graspaddocks en 4 grote weides zijn voorzien om ervoor te zorgen dat er genoeg uitloop is voor alle paarden. Daarnaast is er ook nog een heel grote weide voorzien naast de villa, deze is op dit moment het plekje voor de paarden die met wedstrijdpensioen zijn. In een apart gebouw is er nog een ovale stapmolen voor 8 paarden. Hier is ook alle infrastructuur aanwezig voor een dekstation uit te baten, alsook een aparte ruimte voor hoefsmid en dierenarts. Dit bijgebouw biedt ook voldoende ruimte aan voor opslag van stro, hooi,…

 

Het hippisch centrum is ook voorzien van in totaal 6 woningen en een aparte villa. In het paardencomplex zelf is er een woning met 3 slaapkamers, 2 studio’s, een afgewerkt appartement, waar momenteel een werknemer in resideert en 2 gelijkaardige appartementen die casco zijn. Ook in deze woningen is kwaliteit en luxe de norm met hoge plafonds, ruime kamers en afwerking met de beste materialen. Het is ook heerlijk om vanuit deze woning een beeld te hebben op de stallen. Voor het personeel zijn er nog 2 aparte cafetaria’s voorzien. Het complex geniet van een groot aantal zonnepanelen.

 

In de tuin van het hippisch complex vinden we de schoonheid van de natuur terug met een grote vijver die ook dienst kan doen als aquatrainer voor de paarden. De tuin is volledig ontworpen om rust en harmonie te creëren. Dit prachtig complex is gelegen op 15 Ha.

 

Op dit domein is ook nog een villa gelegen. Deze villa met grote tuin is omringd door bossen, waardoor het er rustig en privé is. Op het gelijkvloers van deze villa bevindt zich een keuken, woonkamer, badkamer en een slaapkamer met dressing. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers. De villa is volledig onderkelderd. In de tuin van de villa is er ruimte voor een ingebouwd zwembad van ongeveer 5.5m x 11m en een bijgebouw met apart toilet en douche. Deze villa is een streling voor het oog met, alweer, voeling voor design en luxe.

 

Meer info kan je vinden op www.immofluisteraar.be en www.equihome.com 

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions