Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/10/2021 22:50 - Jumping

Vic De Plecker grijpt naast ochtendwinst

Terwijl onze Belgische Senioren deze week een landenwedstrijd voor de boeg hebben in het Franse La Baule is het natuurlijk ook uitkijken naar hoe onze Belgische jeugd het er vanaf brengt op het internationale jeugdconcours in het Duitse Hagen. Daar startte de dag vanmorgen uitstekend voor ons land, want in de 1.25m rubriek voor de Pony’s wist Vic De Plecker meteen voor een topklassering te zorgen met zijn 10-jarige pony Orchid’s Anucia (Kanshebber). De Plecker, die twee weken geleden in het Nederlandse Wierden al een rubriek wist te winnen, snelde in een rubriek rechtstreeks op tijd naar de meet in 60.39 seconden en daarmee wist hij beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Enkel de Ierse amazone Martha Hughes-Bravo wist de prestatie van de Plecker nog te verbeteren. Zij kruiste met de eveneens 10-jarige Hhs Mustang Sally (Annaghmore-Boomerang) de meet in 59.84 seconden en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 3de plaats voor de Française Jeanne Hirel. Die had de 12-jarige Vedouz de Nestin (Imperial du Blin) onder het zadel en samen wisten ze de meet te kruisen in 62.82 seconden.

 

TAGS   |   JEANNE HIREL   |   MARTA HUGHES-BRAVO   |   VIC DE PLECKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions