Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/11/2021 16:32 - Jumping

Seppe Wouters springt naar zilver in Hagen!

Onze Belgische ponyruiters blijven het uitstekend doen op het internationale jeugdconcours in het Duitse Hagen! Nadat Vic De Plecker gisteren al voor een 2de plaats wist de zorgen was het vandaag de beurt aan gewezen Belgisch Kampioen Pony’s Seppe Wouters om voor een topprestatie te zorgen. In de 1.25m rubriek verscheen Wouters aan de start met de 9-jarige ruin Mojito Van ’T Oordeel. Het duo wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en zijn finishtijd van 32.45 seconden leverde ook hem een 2de plaats op.

 

Het was net als gisteren de Ierse amazone Martha Hughes-Bravo die ene Belgische overwinning wist te voorkomen. Zij zette met de 10-jarige Hhs Mustang Sally (Annaghmore Boomerang) vandaag de klok stil op 30.57 seconden en daarmee mocht ze dus opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. De Deense Karoline Sloth Kjær was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Zij had er met de 15-jarige Roedtjoerns Aragon (Røgild’s Kilimanjaro) 33.13 seconden voor nodig om haar 2de fase tot een goed einde te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions