Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/11/2021 17:04 - Jumping

Van Paesschen en Doem scoren in Uggerhalne!

In het Deense Uggerhalne was het vandaag natuurlijk uitkijken naar de Nations Cup waarvan op dit moment de tweede en beslissende ronde wordt afgewerkt, maar voor we zover waren stond er vanmorgen nog eerst een 1.40m hoge speedclass geprogrammeerd. Daarin wisten zowel Constant van Paesschen als Arnaud Doem zich naar een plaats in de top 10 van het klassement te rijden.

 

Constant van Paesschen wist zelfs de top 5 te halen met zijn 13-jarige ruin Lester IX (Lord Pezi). Van Paessche hield alle balken netjes in de lepels, maar strandde wel net naast een plaatsje op het podium nadat hij de klok wist te stoppen op 58.13 seconden. Doem miste dan weer net de top 5 van het klassement. Ook hij hield het met de 14-jarige Hocus Pocus de Messitert (Quidam de Rêvel) foutloos en dit in een tijd van 59.07 seconden.

 

De winst was voor de Brit Jackson Reed Stephenson met de 9-jarige merrie Muna Vd Bisschop (Cornet Obolensky). Stephenson doorkruiste de eindmeet in 55.06 seconden en wist daarmee de concurrentie te verslaan. De 2de plaats ging naar Litouwen en daarvoor zorgde Matas Petraitis met de 9-jarige Heineken (Namelus R). Hij had er 55.29 seconden voor nodig om zijn parcours tot een goed einde te brengen. De Britse Amy Inglis vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 8-jarige Applause (Je T’Aime Flamenco) een tijd van 56.69 seconden op het scorebord.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions