Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/11/2021 17:19 - Jumping

Winst voor Christophe Vanderhasselt in Lier!

Christophe Vanderhasselt is uitstekend begonnen aan zijn concours in het Azelhof in Lier! Nadat hij vanmorgen al voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen in de 1.40m hoge openingsrubriek deed hij vanmiddag nog beter en tekende hij voor winst in de 1.45m hoofdrubriek! Vanderhasselt rekende daarvoor op de 11-jarige Kadans Van De Mispelaere (Wandor Van De Mispelaere). In een proef rechtstreeks op tijd zette Vanderhasselt de klok stil op 68.97 seconden en daarmee zorgde hij dus voor een Belgische overwinning.

 

De Marokkaan El Ghali Boukaa was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Vanderhasselt. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Galoubet L (Baloubet du Rouet) die hij naar de meet wist te sturen in 70.35 seconden. De 3de plaats kleurde hier opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Joep Wenselaers met de 11-jarige Eleonor DC-DM (Bamako de Muze). Ook Wenselaers wist alle balken netjes op zijn plaats te houden en dit in een tijd van 72.95 seconden.

 

Voor Marthe Heudens tenslotte was er dan weer een 11de plaats met haar eveneens 11-jarige Kiss – Kiss Van het Endhouse (Ustinov).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions