Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/06/2021 23:24 - Jumping

Patteet sprokkelt meteen rankingpunten!

Gudrun Patteet is een van de landgenoten die deze week onze nationale driekleur zal verdedigen op de Hubside Jumping van het zonnige St. Tropez. Patteet ging vanmiddag uitstekend van start op de openingsdag en wist zich in de 1.50m hoofdrubriek meteen in de prijzen te rijden. Ze rekende daarvoor op de 9-jarige merrie Sea Coast Monalisa Van ’T Paradijs (Bamako de Muze), met wie ze 2 weken geleden ook nog wist te scoren op de Tops International Arena van Valkenswaard. In een rubriek rechtstreeks op tijd wist de Oost-Vlaamse amazone de klok te stoppen op 67.56 seconden en dit leverde haar een 8ste plaats op met de bijhorende rankingpunten. 

 

Bovenaan het klassement zagen we andermaal de Fransman Julien Epaillard. Die zat in het zadel van de 13-jarige ruin Usual Suspect d’Auge (Jarnac) en met zijn chronotijd van 64.51 seconden wist hij opnieuw alles en iedereen achter zich te houden. Hij stond daarmee ook op kop van een integraal Frans podium met op de 2de plaats Simon Delestre. Die stuurde de 16-jarige Chesall Zimequest (Casall) naar de meet in 64.62 seconden en was zo Epaillard’s dichtste belager. Nicolas Delmotte tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij had er met de 13-jarige Ilex VP (Diamant de Semilly) 65.40 seconden voor nodig om zijn parcours tot een goed einde te brengen.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   JULIEN EPAILLARD   |   NICOLAS DELMOTTE   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions