Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/06/2021 07:19 - Jumping

Nicola Philippaerts springt in de top 5!

Naast de 5de manche van de Longines Global Champions Tour in het Zweedse Stockholm staat er deze week ook opnieuw een CSIO5* Nations Cup op het programma. In het Poolse Sopot zal onder andere Nicola Philippaerts zondag deel uitmaken van het Belgische team en Philippaerts wist zich gisteren tijdens de openingsdag in ieder geval al een keer in de prijzen te rijden.

 

In de 1.50m hoofdrubriek rekende de oudste zoon van Ludo Philippaerts op de 9-jarige merrie Moya Vd Bisschop (Darco). In een rubriek rechtstreeks op tijd hield het duo alle balken in de lepels en met een finishtijd van 66.77 seconden wisten ze beslag te leggen op de 5de plaats in het klassement.

 

Bovenaan het klassement kregen we een ex aequo met de Pool Jaroslaw Skrzyczynski en de Ier Alexander Butler. Zowel Jaroslaw Skrzyczynski met de 13-jarige Jerico (Wieland) als Butler met de 10-jarige Pico (Chekhov PKZ) kruisten de eindmeet in 64.92 seconden en zo moesten zij de overwinning in dit hoofdnummer delen.

 

De 3de die het podium wist te halen was de Fransman Julien Anquetin. Vergezeld van de 8-jarige schimmelruin Z Ice Cube Z (Zacharov TN) stopte hij de klok in 65.93 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions