Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/06/2021 12:14 - Jumping

Gudrun Patteet tweemaal in de top 5!

Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez is onze landgenote Gudrun Patteet aan een goed concours bezig! Nadat ze donderdag tijdens de openingsdag al meteen rankingpunten wist te scoren wist ze gisteren tot tweemaal toe de top 5 van het klassement te halen.

 

In de 1.55m hoofdrubriek verscheen de Oost-Vlaamse amazone aan de start met haar 11-jarige vosmerrie Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof) en was ze een van de 11 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield ze opnieuw de 0 op het scorebord en haar tijd van 35.32 seconden leverde haar een verdienstelijke 4de plaats op.

 

De overwinning was weggelegd voor de Ier Darragh Kenny met de 12-jarige ruin Vinci de Beaufour (Diamant de Semilly). Kenny snelde naar de meet in 34.59 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen in deze hoofdrubriek. De 2de plaats was voor de Amerikaanse amazone Jessica Springsteen, die vorige week nog de CSI4* GP wist te winnen. Springsteen zat in het zadel van haar 13-jarige merrie RMF Tinkerbell (Incolor) en wist de klok te stoppen op 34.86 seconden. De Italiaanse Giulia Martinengo Marquet vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 9-jarige Calle Deluxe (Cesano 2) een tijd van 35.03 seconden op het scorebord.

 

1.45m

 

Na de 1.55m hoofdrubriek stond er voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie gisteren nog een 1.45m rubriek geprogrammeerd en ook hierin was Patteet dus in goeden doen. Ditmaal rekende ze opnieuw op haar 9-jarige merrie Sea Coast Monalisa Van ’T Paradijs (Bamako de Muze) en met een finishtidj van 35.78 seconden in de 2de fase wist ze opnieuw de 4de plaats voor haar rekening te nemen.

 

Bovenaan het klassement kregen we hier de Fransman Julien Epaillard met de 15-jarige Solero MS (Silvio I). Epaillard, die al weer enkele rubrieken wist te winnen de voorbije dagen, kruiste de meet in 32.07 seconden en was zo nog maar eens de beste. De Ier Darragh wist ditmaal beslag te leggen op de 2de plaats. Hij kwam binnen in 34.78 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige merrie Scarlett du Sart Z (Stakkato). De 3de plaats tenslotte was voor de Argentijn José Maria Larocca. Die stuurde de 13-jarige Diablo Blanco (Chacco Blue) naar de meet in 34.87 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions