Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/06/2021 21:38 - Algemeen

Breaking news in het kwadraat!

Oorspronkelijk zouden op 3 juli de officiële selecties voor de Olympische Spelen in Tokio bekendgemaakt worden tijdens de persconferentie van het BOIC.Vandaag kunnen we u echter meedelen dat u hierop niet meer zo lang zal moeten wachten!

 

De naam van de Belgische individuele deelnemer in de eventingdiscipline, alsook de namen van het jumpingteam dat zal afgevaardigd worden naar Tokio, worden bekendgemaakt morgen, donderdag 24 juni om 14u30 tijdens een persconferentie van het BOIC, die zal plaatsvinden te Hasselt.

 

En, zoals de titel van dit bericht het al laat vermoeden, is er nog meer nieuws, heet van de naald!
Nadat Ierland afziet van een teamdeelname aan de Olympische Spelen, en eerste reserve Luxemburg niet de nodige kwalificaties kan voorleggen, krijgt België alsnog de kans om voor de tweede keer in de geschiedenis – de enige andere deelname met een team dateert van  1928 – met een dressuurploeg deel te nemen aan de Olympische Spelen.  Last minute betekent dit natuurlijk nog een berg administratie en geregel. De selecties voor de dressuurdiscipline zullen daarom wel pas op 3 juli wereldkundig worden gemaakt!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions