Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/06/2021 17:15 - Jumping

Verlooy en Cox scoren in de CSI3* GP!

De slotdag van Knokke Hippique stond vandaag volledig in het teken van de twee Grote Prijzen die nog op het programma stonden. Vanmorgen was het eerst uitkijken naar de Grote Prijs van de CSI3* competitie en met 5 Belgische combinaties in een 14-koppige barrage was ons land in ieder geval sterk vertegenwoordigd.

 

Maar een Belgische Grand Prix-overwinning zat er helaas niet in… De beste Belgische prestatie kwam van Belgisch Kampioen Jos Verlooy met de 11-jarige Fabregas (Zambesi TN). Verlooy hield het in de barrage opnieuw foutloos en zijn finishtijd van 39.21 seconden leverde hem uiteindelijk een 3de plaats op.

 

Bovenaan het klassement van deze Grote Prijs kregen we de Duitser Marcus Ehning met de 10-jarige Stargold (Stakkato Gold). Ook Ehning wist alle balken opnieuw netjes in de lepels te houden en dit een tijd van 37.93 seconden. De 2de plaats was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die met zijn stal als sinds jaar en dag gevestigd is in ons land. Zanotelli zat in het zadel van de 10-jarige Diarca PS (Diarado) en nestelde zich net voor Verlooy nadat hij een tijd van 38.12 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Voor Karel Cox was er nog een 4de plaats met Kill Bill Max (Toulon), die hij sinds kort terug onder het zadel heeft. Ook hij wist het in de barrage opnieuw foutloos te houden. Verder was er nog een 9de plaats voor Pieter Devos met Mom’s Isaura (Tinka’s Boy), een 11de plaats voor Nicola Philippaerts met Moya Vd Bisschop (Darco) en een 12de plaats voor vader Ludo Philippaerts met Mr. Idol S (Plot Blue).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   KAREL COX   |   MARCUS EHNING   |   MARLON ZANOTELLI

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions