Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/02/2021 08:28 - Jumping

Luiz Felipe Neto de Azevedo scoort in Italië

Naast de verschillende internationale concoursen in onze buurlanden wordt er deze week ook opnieuw internationaal gesprongen in het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore in Italië. Daar komt voor ons land onder andere de jonge Luiz Felipe Neto de Azevedo aan de start en die wist zich gisteren meteen in de prijzen te rijden in de 1.45m hoofdrubriek. Neto de Azevedo verscheen aan de start met de 9-jarige merrie Cayenne 244 (Capistrano) en met een foutloze rit in 68.30 seconden wist hij er beslag te leggen op de 5de plaats.

 

De winst ging overtuigend naar de Zwitserse amazone Ariane Muff. Vergezeld van de 12-jarige merrie Diamante 15 (Diamant de Semilly) snelde zij naar de meet in 64.73 seconden en daarmee had ze bijna 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De Zuid-Afrikaan Oliver Lazarus was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Muff. Hij kruiste de meet in 66.51 seconden en deed dat met de 14-jarige ruin Chillipepper (Quasimodo Z). De 3de plaats op het podium was nog weggelegd voor de Duitser Hans-Dieter Dreher. Die stuurde de 11-jarige Quattro Loma SB (Quidam B Z) naar een finishtijd van 66.78 seconden.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions