Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/10/2021 17:31 - Jumping

Vanderhasselt opnieuw in de prijzen!

Op Knokke Hippique was het vandaag natuurlijk volop uitkijken naar de Grote Prijs van de CSI3* competitie, maar voor we zover waren mochten zij eerst nog aantreden in de 1.45m rubriek. Daarin was er vanmiddag opnieuw een klassering voor Christophe Vanderhasselt met zijn 9-jarige hengst Pikap de Muze Z (Ponsee V). Vanderhasselt, die ook de voorbije 2 dagen al de prijzen wist te halen, bleef in een 12-koppige barrage opnieuw foutloos en met een finishtijd van 35.30 seconden wist hij ditmaal beslag te leggen op de 6de plaats.

 

Het waren de Britse combinaties die domineerden met op kop amazone Chloé Aston, die vorige week tijdens de Longines Global Champions Tour van Monaco nog twee rubrieken wist te winnen. Aston was vergezeld van de 10-jarige merrie Flavie van de Helle (Carlow van de Helle) en na een chronotijd van 33.34 seconden wist ze opnieuw alles en iedereen achter zich te laten.

 

Op de 2de plaats kregen we met Sienna Charles nog een Britse amazone op het podium. In het zadel van de 12-jarige Havana M (Verdi TN) wist zij een tijd van 33.98 seconden op het scorebord te brengen. Matthew Sampson tenslotte vervolledigde het integrale Britse podium op de 3de plaats. Hij zette met de 9-jarige Harley D (Spartacus Tn) de klok stil op 34.31 seconden.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions