Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/07/2021 09:41 - Jumping

Andres Vereecke wint de derby van Dinard!

Andres Vereecke heeft gisterenavond voor een geweldige prestatie weten te zorgen op het internationale concours van Dinard in Frankrijk. In het zadel van de 10-jarige merrie Die Gute Folia (Diamant de Semilly) wist hij er namelijk de derby de winnen. Van de 13 combinaties die aan de start verschenen slaagde Vereecke er als enige in om de derby foutloos af te leggen en daarbovenop was hij in 171.31 seconden ook nog eens de snelste.

 

De 2de plaats in deze derby ging naar de Ier Dermott Lennon met de 15-jarige ruin Gelvins Touch (Touchdown). Hij kwam met zijn tijd van 172.23 seconden aardig in de buurt van Vereecke, maar hij liep onderweg ook tegen 4 strafpunten aan. De Fransman Thomas Rousseau was de 3de die het podium wist te halen. Ook hij kreeg met de 11-jarige Ascot Des Ifs (Quick Star) 4 strafpunten, maar dit in 174.53 seconden.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   DERMOT LENNON   |   THOMAS ROUSSEAU

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions