Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/07/2021 16:15 - Jumping

Chloe Vranken start de dag op het podium!

In het Sentower Park van Opglabbeek startte de slotdag van het internationale concours vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de CSI2* competitie. Daarin was er een podiumplaats voor onze landgenote Chloe Vranken met haar 14-jarige merrie Tahis de Masure (Muriesco du Cotentin). Vranken wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en met haar finishtijd van 33.91 seconden wist ze de 3de plaats voor haar rekening te nemen.

 

De winst ging naar onze Noorderburen dankzij Ruben Romp en de 10-jarige ruin Godfather-GO (Namelus R). Romp kruiste in de 2de fase de meet in 32.20 seconden en met die prestatie had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie. Verder wist ook de Britse amazone Chloe Aston de prestatie van Vranken nog te overtreffen. Zij stuurde haar 8-jarige Conshira Blue PS (Conthargos) naar de eindmeet in 33.66 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

TAGS   |   CHLOE ASTON   |   CHLOE VRANKEN   |   RUBEN ROMP

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions