Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/07/2021 18:16 - Jumping

Nieuwe thuisoverwinning voor Goffinet!

Ook op Haras de Bornival waren ze vandaag toe aan de slotdag van het internationale concours. Die startte vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie en daarin slaagde organisator Thierry Goffinet er opnieuw in om de overwinning in eigen huis te houden. Goffinet zadelde zijn 13-jarige ruin Sir Max 3 (Sandro Boy) en met een finishtijd van 29.53 seconden in de 2de fase stond hij ook nog eens op kop van een integraal Belgisch podium.

 

Ugo Berrittella wist op dat Belgisch podium de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Vergezeld van de 10-jargie Palermo Van Paal Z wist hij in de 2de fase de meet te bereiken in 29.62 seconden. De 3de plaats was voor Koen Vereecke met de 9-jarige Call Me de Muze Z (Clarissimo Z). Vereecke wist de klok te stoppen op 29.97 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Hendrik Denutte met Kallisto Van ’t Haantjen (Cooper van de Heffinck), een 5de plaats voor Joy Demuynck met Urbin Manciais (Kashmir Van Schuttershof), een 6de en 8ste plaats voor Pieter De Brabandere met Clintana Z (Clinton I) en Mien Vd Bisschop (President), een 9de plaats voor Bart Clarys met Tresor de Tonixe Z (Tonixe), een 10de plaats voor Koen Vereecke met Qp Castellane (Casall), een 11de plaats voor Dirk Demeersman met Love Afair 111 (Der Senaat 111) en een 12de plaats voor Gilles Nuytens met Emmy Z (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   KOEN VEREECKE   |   THIERRY GOFFINET   |   UGO BERRITTELLA

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions