Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/07/2021 11:40 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt riante villa!

 Riante villa met stalgebouwen en aanpalend grasland op 8.862m².

 

Een landelijke villa die jou meeneemt in zijn charme! Volledig gerenoveerd met behoud van waardevolle materialen en gebaseerd op hedendaags comfort. Gelegen in het land van Waas, te Stekene. 

Het perceel met een oppervlakte van 8.862m² bevat onder meer stalgebouwen, een piste, weiland en diverse aanhorigheden. 
 

 

Via de idyllische inkom betreden we de woning, welke ons kan behoren door zijn landelijk en brocante eenvoud. 

Aansluitend tref je de woonkamer aan, de indeling straalt warmte en geborgenheid uit. Dit is vooral te danken aan het gebruik van warme en natuurlijke materialen. Het pronkstuk is toch wel de open haard. Niet alleen een sfeermaker maar ook een echte eyecachter in deze gezellige leefruimte. 


Daarnaast tref je een niveauverschil aan die zorgt voor een speels en ruimtelijk effect waar je eventueel een werkplekje kan creëren maar toch gezellig bij het gezin in het zitgedeelte kan aansluiten. 

De open keuken is strak en minimalistisch en voorzien van alle comfort, opvallende elementen met een luxueuze touch, zoals het marmeren werkblad en de spoelbak als mooi karakterstuk. De inrichting is functioneel en rustgevend.  Deze gezellige centrale leefplaats met veel werk- en opbergruimte heeft als extra troef de open raampartijen die het aangenaam tafelen maakt. 

De bergruimte palmt aan de keuken aan. Deze ruimte is voorzien van de nodige aansluitingen voor droogkast en wasmachine. Tevens is er een douche aanwezig. Op de verdieping treffen we 5 slaapkamers aan. Elk gegoten in een unieke stijl. De 2 badkamers baden in een aangename luxueuze sfeer. 

Een badkamer met een strakke touch waarbij men de dubbele wastafel combineert met warm hout en duurzame materialen. Voorzien van een royaal whirlpool ligbad met massagejets en een inbouw regendouche. In de 2de badkamer getypeerd door zijn sierlijke elementen is ruimte gereserveerd voor een wastafel met klassiek kraanwerk en een los bad met de bekende authentieke pootjes. 

Buitenshuis is er een dubbele garage, welke eventueel ook kan ingericht worden als woongelegenheid. De groene tuin biedt veel privacy om tussentijds te genieten van je eigen wellness met een jacuzzi. 


Tevens zijn er 2 stalgebouwen waarin zich 5 paardenstallen bevinden die functioneel zijn ingericht. Poetsplaatsen inclusief solarium, zadelkamer, opbergruimte voor hooi en stro. Hier kan je alvast jouw paarden van de nodige verzorging voorzien. Als bijkomend pluspunt bevinden de omliggende weiden zich rondom het huis. Vanuit de woning kan je genieten van de graasmomenten van jouw viervoeter.  

Als kers op de taart, beschikt deze eigendom over een buitenpiste van 20x40. De ideale trainingsruimte voor jouw paard(en).  

Evenals zijn er zonnepanelen met certificaat aanwezig die een opbrengst met zich meebrengen en dit gedurende de komende 7jaar.  Last but not least is de woning voorzien van camerabewaking en een alarmsysteem die de veiligheid van jou en je dieren waarborgt. 

Wil je sfeervol wonen in een stijlvol landelijke woning waarbij je graag jouw paarden en/of overige viervoeters om je heen hebt! Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bekijk zeker de video! 

 

https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-villa-woning-stekene/5742960?

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions