Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2021 11:14 - Jumping

Jeroen Appelen wint de Gold Grand Prix!

Het waren de voorbije weken drukke tijden ten huize Spits – Ceulemans. Zoon Thibeau mocht zich opmaken voor het Europees Kampioenschap Young Riders in het Portugese Vilamoura en tegelijkertijd moest thuis alles in gereedheid gebracht worden voor een nieuwe editie van de Groentenjumping. Die kreeg gisteren zijn ontknoping met de 1.45m hoge Gold Grand Prix en daarin was het Jeroen Appelen die de winnaar werd met de 8-jarige ruin Shir Khan S (Stakko). In een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen wisten Appelen het opnieuw foutloos te houden en met een finishtijd van 43.21 seconden wist hij de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats ging naar Anthony Wellens met de 10-jarige ruin L Escada Cava (Vagabond de la Pomme). Ook Wellens wist in de  barrage opnieuw alle balken in de lepels te houden, maar deed er in 45.38 seconden ruim 2 volle seconden langer over om zijn barrage tot een goed einde te brengen dan Appelen. Amazone Louise Lenaerts was de 3de die zich wist te verzekeren van een plaatsje op het podium. In het zadel van de 9-jarige Maybel Van Het Molenhof (Figaro) kruiste zij de eindmeet in 45.93 seconden.

 

Niels Fockaert met Fokker 50 (Andiamo Z) en Niels Bruynseels met Luca Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld) vervolledigden de top van het klassement op de 4de en 5de plaats.

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   JEROEN APPELEN   |   LOUISE LENAERTS   |   NIELS BRUYNSEELS   |   NIELS FOCKAERT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions