Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/07/2021 12:38 - Algemeen

Elvis en zijn drie zonen

Elvis en zijn drie zonen
 
Recent bereikte ons het geweldige nieuws dat zowel Levis de Muze als Mosito van het Hellehof goedgekeurd voor BWP op basis van hun geweldige prestatie in de sport. Levis en Mosito zijn beiden zonen van onze topvererver Elvis Ter Putte.

 

De tienjarige Levis is gefokt uit de merrie Heroïne de Muze en springt op dit moment al op het allerhoogste niveau met de Griekse amazone Ioli Mytilineou. 

 

Mosito is pas negen en wordt klaargestoomd voor het grote werk door Bernardo Alves.

 

Een andere negenjarige zoon van Elvis die op weg lijkt naar het topniveau is Mithras de Regor. Deze voshengst maakte de voorbije weken indruk onder het zadel van Guy Beyers. Zo eindigden ze onder meer derde in een 1.50m-proef op het CSI3* in Lier.

 

Elvis (vers), Mosito (vers) en Mithras (diepvries) zijn allen beschikbaar via Stal de Muze. Aarzel dus niet om contact op te nemen via e-mail, telefoon, website of Facebookpagina!


Hopelijk tot snel!


 www.jorisdebrabander.be
 

Familie De Brabander – Team Stal de Muze


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions