Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2021 10:25 - Jumping

Thibeau Spits start de dag op het podium!

De slotdag van de internationale jumping van Bonheiden startte vanmorgen om 08.00u met een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Dat leverde een podiumplaats  voor Thibeau Spits en de 8-jarige voshengst Nono Vd Withoeve (Elvis Ter Putte). Spits, die vorige week in Vilamoura nog Europees Kampioen werd met de Belgische Young Riders, kruiste in de 2de fase de meet in 25.59 seconden en daarmee wist hij beslag te leggen op de 2de plaats in het klassement.

 

Daarmee moest hij enkel de snelle Britse amazone Laura Renwick voor zich dulden. Die had met de 10-jarige ruin Arkuga (Arko III) een tijd van 23.83 seconden op het scorebord weten te brengen en daarmee mocht zij bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats was voor de Zweedse amazone Angelica Augustsson Zanotelli, die de eveneens 10-jarige Gouvernante VDL (Bacardi VDL) gezadeld had. Zij finishte in 25.93 seconden en daarmee had ze dus ook een plaatsje op het podium te pakken.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Bart Clarys met Katinka V.H. Blondveld (Contact van de Heffinck), een 7de plaats voor Thomas de Wit met Narnia (Thunder van de Zuuthoeve), een 9de plaats voor Arnaud Doem met M-Red Velvet P&A (Red Star M), een 10de plaats voor Tibo Hendrickx met Armani des Maraichers (Kashmir Van Schuttershof), een 14de plaats voor Stephanie De Corte met Memphis van de Neerheide (Emerald Van ’t Ruytershof), een 15de plaats voor Aline Sercu met Darranty By Mdl (Warrant) en een 16de plaats voor Claire Putters met Calinka du Bois des Isnes (Radco d’Houtveld).

 

TAGS   |   ANGELICA AUGUSTSSON   |   BART CLARYS   |   LAURA RENWICK   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions