Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/04/2021 21:27 - Mennen

Belgische Jeugdmenners naar EK- update

Waar zal dit jaar het EK voor jeugdmenners plaats hebben én welke Belgische menners nemen er deel? 

 

Begin juli annuleerde Lamotte Beuvron de organisatie van het EK voor Jeugdmenners, FEI (her)opende een kandidatuur voor mogelijke organisaties. Het Belgische Aywaille was, na de organisatie van de succesvolle CAI, direct kandidaat maar na de dramatische wateroverlast in de regio Luik was een organisatie in Aywaille niet meer haalbaar. 

 

Een oplossing kwam vanuit Frankrijk! Selestat krijgt vanwege de FEI groen licht voor de organisatie van het EK Jeugd 2021 dat plaats heeft van 25 tot 29 augustus, een week na de organisatie van een CAI op deze locatie.

 

 

Belgische selectie voor EK Jeugd Selestat

 

Sarah Gooris is manager en chef d’ équipe van de Belgische jeugdmenners. “Wij hebben 5 teamleden en 3 individuele menners in onze ploeg. Océane Naniot en Ellen Vangoidsenhoven hebben al EK-ervaring na hun deelname in Hongarije 2018, Justin Dessoy nam deel aan het EK 2016 in Duitsland en 2018 in Honarije, voor de andere deelnemers wordt het hun EK-vuurdoop. De enige internationale ervaring van dit jaar is CAI Aywaille, maar we zetten niet te veel druk op onze menners. Voor vertrek naar het EK hebben wij op zaterdag 14 augustus nog een training met Glenn Geerts om de puntjes op de i te zetten, het komt wel goed met deze sterk gemotiveerde ploeg. De drie sterkste resultaten per team en per onderdeel komen in aanmerking voor het teamresultaat.”

 

Selectie Children

 

Lise Pallen (Team)

Niels Ver Eecke (Team)

Robbe De Maere (Ind)

Magdalena Coolman (Ind)

 

Selectie Junioren

 

Ellen Vangoidsenhoven (Team)

Océane Naniot (Team)

Justin Dessoy (Ind) - update

 

Selectie Young Drivers

 

Rosalie Coolman (Team)

 

 

FEI voorprogramma EK Jeugd

Documenten :
99700-S.pdf 

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions