Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/06/2021 22:39 - Jumping

Nicola Philippaerts beste Belg in Sentower!

In het Sentower Park van Opglabbeek was het vanmiddag rond de klok van 16.00u tijd voor de eerste Longines Rankingproef van het weekend. Van de 81 combinaties die aan de start verschenen wisten er 16 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Nicola Philippaerts met de 9-jarige merrie Luna Van ’t Ruytershof Z (Levisto Z), met wie hij ook vorige week in Kronenberg al een keer de top van het klassement wist te halen. Philippaerts zette in 37.10 seconden de derde snelste tijd op het scorebord, maar een foutje onderweg zorgde ervoor dat hij uiteindelijk vrede moest nemen met de 5de plaats.

 

Het waren de Duitse combinaties die domineerden met op kop Hans-Dieter Dreher. Die wist met de 13-jarige Prinz 1293 (Perigueux) wel alle balken in de lepels te houden en met zijn tijd van 36.11 seconden was hij dan ook nog eens de snelste van het peloton. Op een kleine halve seconde was de 2de plaats voor zijn landgenoot David Will met de 11-jarige Accolade (Chacco Blue). Hij had er 36.59 seconden voor nodig om zijn barragerit tot een goed einde te brengen. De Spanjaard Armando Trapote vergezelde de Duitse ruiters op het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 10-jarige Tornado VS (Toulon) zette hij de klok stil op 38.39 seconden.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 13de plaats voor Zoe Conter met Ma Belle (Ugano Sitte), een 14de plaats voor Pieter Clemens met Crescendo Mb Z (Clinton I), een 19de plaats voor Chloé Vranken met Tahis de Masure (Muriesco du Cotentin) en een 21ste plaats voor Axel Vandoorne met Chagalle Z (Ceagal Vd Vijverhoeve Z).

 

TAGS   |   ARMANDO TRAPOTE   |   DAVID WILL   |   HANS DIETER DREHER   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions