Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2021 21:37 - Jumping

Nicola Philippaerts schittert in CSI2* GP!

Nicola Philippaerts heeft er een schitterend concours opzitten in het Peelbergen Equestrian Centre van het Nederlandse Kronenberg. Nadat hij er gisterenavond al de Longines rankingproef wist te winnen wist hij vanavond ook nog eens te scoren tijdens de afsluitende CSI2* GP. Philippaerts zadelde opnieuw zijn 9-jarige vosmerrie Luna Van ’t Ruytershof Z (Levisto Z) en was een van de 8 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Daarin hield hij het opnieuw foutloos, maar zijn tijd van 45.02 seconden was ditmaal niet voldoende om voor een nieuwe overwinning te zorgen.

 

Het was de Zuid-Afrikaan Oliver Lazarus die dit wist te voorkomen. Hij zette met de 10-jarige Butterfly Ennemmel (Quaprice Bois Margot) een tijd van 43.99 seconden op het scorebord en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Duitse amazone Katharina Offel vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Zij wist met de 9-jarige ruin Cornido (Cornet Obolensky) de eindmeet foutloos te bereiken in 50.02 seconden.

 

Verder was ook Emilie Conter een van de combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Zij kreeg met de 11-jarige Kalejandro D (Flamenco de Semilly) twee springfouten in die barrage en werd uiteindelijk 7de.

 

TAGS   |   KATHARINA OFFEL   |   NICOLA PHILIPPAERTS   |   OLIVER LAZARUS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions