Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2021 16:47 - Jumping

Meynaerts springt naar zilver in eigen huis!

Naast de Brussels Stephex Masters wordt er deze week in eigen land ook opnieuw internationaal gesprongen in het Limburgse Sentower Park. Daar startte de CSI2* competitie vanmiddag met een 1.35m rubriek en daarin wist organisator Laurens Meynaerts naar een topklassering te springen. Meynaerts zadelde zijn 9-jarige merrie Concordia Z (Chiquitano Z) en wist beslag te leggen op de 2de plaats nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen in 32.95 seconden.

 

Daarmee moest hij enkel de Braziliaan João Victor Castro voor zich dulden. Castro was vergezeld van de 9-jarige merrie Helga. en wist het in 32.77 seconden net iets sneller te doen dan Meynaerts. De Pool Krzysztof Ludwiczak vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij stopte de klok top 33.24 seconden en daarvoor kon hij rekenen op de 8-jarige merrie Calina (Chippendale Z).

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Sophie Schmidt met Cool Max (Colman), een 9de plaats voor Rachel Steffen met Wsf Hallo Vancouver (Vancouver) en een 11de plaats voor Sacha Beghuis met Elcup Van Beek II Z  (Elvis Ter Putte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions