Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2021 22:51 - Jumping

Hanne Mertens beste Belgische in LR!

Vooraleer het Sentower Park zich vanavond opmaakte voor de Zangersheide Live Auction stond er vanmiddag eerst nog een belangrijke Longines Rankingproef op het programma. Daarin wisten 12 combinaties de basisomloop van de Nederlandse pistebouwer Henk Linders foutloos af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 12 was onze landgenote Hanne Mertens met haar 10-jarige Lennox Vd Bisschop (Baloubet du Rouet). Mertens hield het in de barrage opnieuw en werd uiteindelijk 6de nadat ze de klok wist te stoppen op 43.67 seconden.

 

De winst ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Bas Moerings met de 8-jarige Ipsthar (Denzel Van ’t Meulenhof). Moerings kruiste de in de barrage de meet in 42.18 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Rus Egor Shchibrik volgde hier op de 2de plaats met de 11-jarige Cornet’s Spirit (Cornet Obolensky). Hij wist de finish te halen in 42.27 seconden en daarmee was hij nog net iets sneller dan de Duitse amazone Katharina Von Essen. Die vervolledigde met de 10-jarige C – Loona Nrw (Cornet’s Stern) het podium op de 3de plaats na een finishtijd van 42.40 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Kirsten Rombouts met Mowgli KR (Thunder van de Zuuthoeve) en een 13de plaats voor Fréderic Mariën met Toujours l’Amour (Toulouse).

 

TAGS   |   BAS MOERINGS   |   EGOR SHCHIBRIK   |   HANNE MERTENS   |   KATHARINA VON ESSEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions