Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2021 17:12 - Jumping

Hanne Mertens 6de in CSI2* GP van Opglabbeek

Net als op de Brussels Stephex Masters van Wolvertem was het vanmiddag ook in het Sentower Park van Opglabbeek Grand Prix-time. De beste Belgische prestatie in deze CSI2* GP kwam net als gisteren tijdens de Longines Rankingproef van Hanne Mertens met haar 10-jarige Lennox vd Bisschop (Baloubet du Rouet). In een barrage waarvoor zich 8 van de 48 combinaties wisten te plaatsen zorgde Mertens opnieuw voor een nulronde en haar finishtijd van 42.99 seconden leverde haar ook ditmaal een 6de plaats op.

 

Ook hier kregen we een Amerikaanse overwinning dankzij amazone Rebecca Conway en haar 12-jarige Con Coleur (Contendro I). Conway snelde in de barrage naar de meet in 39.70 seconden en daarmee wist ze dus alles en iedereen het nakijken te geven. De 2de plaats was voor de Duitse amazone Hannah Schleef, die vanmorgen nog een andere 1.45m rubriek wist te winnen. Ditmaal zat ze in het zadel van de 10-jarige Perry Khr (Perigueux), die ze naar de eindmeet wist te loodsen in 39.80 seconden. De Deense amazone Laura Baaring Kjaergaard zorgde voor een volledig vrouwelijk podium op de 3de plaats. Zij zette met de 11-jarige First Lady G (Whitaker) de klok stil op 40.78 seconden.

 

Naast Hanne Mertens was ook Steven Vermeir een van de barragisten. Hij kreeg daarin met de 9-jarige Magnum van het Steentje (Plot Blue) een springfout en werd uiteindelijk 7de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions