Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2021 12:58 - Algemeen

Nieuwe veulens op VDL Online Breeders Market

VDL Stud heeft weer een nieuwe groep veulens geselecteerd voor de VDL Online Breeders Market. Wij zijn erg blij met de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen van zowel fokkers als kopers van de vorig en tevens eerste editie. Het stelt ons tevreden dat wij op deze manier de brug kunnen zijn tussen fokker en koper. Om deze reden starten we opnieuw met een veulencollectie van de VDL Online Breeders Market. We zijn er in geslaagd om weer een hele interessante en correcte groep veulens te selecteren, direct vanaf de fokker. Veulens die afstammen van bewezen hengsten zoals Carrera, Douglas, Hardrock, Dallas en Harley, maar ook van jonge opkomende hengsten zoals o.a. Inaico, Impressive, Comthago, Landino, Liamant W en For Friendship.

“Door zelf te selecteren op correctheid en gezondheid kunnen onze klanten en kopers rekenen op onze expertise die mensen wereldwijd al meer dan 40 jaar kennen. Anderzijds genieten onze fokkers van het netwerk wat wij in 4 decennia hebben opgebouwd” zegt Wiepke van de Lageweg.

Alle nieuwe veulens worden vanaf vanaf vandaag aangeboden op onze website www.vdlonlinemarket.com. In tegenstelling tot een online veiling gebeurt de verkoop niet per opbod. De klant brengt een bod uit wat wij weer communiceren met de fokker. Aan hem/haar de keuze om wel of niet te verkopen of een tegenbod uit te brengen. Een uitgebracht bod is 24 uur bindend wat de Online Breeders Market dynamisch maakt voor zowel koper als verkoper.

Voor alle informatie, registratie als koper , koopvoorwaarden, en details over de veulens verwijzen wij u graag naar onze website. Zoek een veulen > Bied > Koop! Zo makkelijk is het op www.vdlonlinemarket.com.


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions