Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/03/2021 22:09 - Jumping

Vincent Lambrecht leidt Belgisch podium!

Op de internationale jumping van het Azelhof in Lier stond er vanmiddag voor de CSI2* competitie ook nog een 1.35m rubriek op het programma. Daarin kregen we een integraal Belgisch podium met op kop Vincent Lambrecht en zijn 12-jarige merrie Just Energie. Lambrecht snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 31.71 seconden en met die prestatie wist hij de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor Aurelia Guisson, die enkele weken geleden nog individueel brons wist te behalen tijdens het Europees Kampioenschap voor de Juniors in het Portugese Vilamoura. Guisson zat in het zadel van haar 12-jarige merrie Berlini From Seconde Life Z (Berlin) en wist in de 2de fase een chronotijd van 32.27 seconden op het scorebord te brengen.

 

De 3de plaats was voor Jeroen De Winter, die terug zijn eerste internationaal concours rijdt na zijn enkelbreuk van eind april. De Winter zat in het zadel van zijn 15-jarige merrie Gretel S (Corland) en wist vanmiddag de klok te stoppen op 32.44 seconden.

 

Chloé Vranken werd nog 5de met Tahis du Masure (Muriesco Du Cotentin), Jeroen Appelen 10de met Moningo – D Van ’t Heyveld (Thunder van de Zuuthoeve) en Valentina Hoeben 13de met Caramba VD Helle (Conrato).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   JEROEN DE WINTER   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions