Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/04/2021 15:59 - Jumping

Ook Odile Gierech zorgt voor winst in Lier!

De Belgische delegatie is vandaag goed op dreef op het internationale concours van het Azelhof in Lier. Nadat Thibeau Spits vanmiddag al de 1.45m hoge Longines Rankingproef wist te winnen kreeg ook de 1.35m zonet een Belgische winnaar. Al moeten we in dit geval zeggen winnares, want het was amazone Odile Gierech die er de beste was met haar 8-jarige merrie Diane de Riverland (L’Arc de Triomphe). In een rubriek rechtstreeks op tijd wist zij de klok te stoppen in 58.83 seconden en daarmee wist zij nipt de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Logan Fiechter met de 9-jarige Sam VD Tojopehoeve Z. Fiechter kruiste de meet in 58.89 seconden en daarmee kwam hij dus nipt tekort om Gierech van de troon te stoten. De Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf wist hier de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Zij was vergezeld van de 8-jarige ruin Manolo Z (Mylord Carthago) en wist de finish te bereiken in 58.99 seconden.

 

Verder werd Sander Geenen nog 6de met Lover Boy (Thunder van de Zuuthoeve) en Dirk Demeersman  8ste met Odelina Van ’t Merelsnest (Kannan).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions