Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/04/2021 16:24 - Jumping

Nicola Philippaerts wordt 3de in de CSI3* GP

Voor de individuele finale van het Europees Kampioenschap Jumping moeten we nog even wachten tot morgennamiddag, maar vanmiddag werd in Riesenbeck wel al de CSI3* GP gesprongen. 17 combinaties wisten daarin in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Nicola Philippaerts, die zich met zijn Katanga vh Dingeshof ook wist te kwalificeren voor de finale van morgen. Philippaerts rekende voor deze CSI3* Grand Prix op de 10-jarige hengst Gijs (Kashmir Van Schuttershof) en met een foutloze barrage in 42.98 seconden wist hij een mooie 3de plaats te behalen.

 

Daarmee deed hij net iets beter dan Wilm Vermeir en zijn 13-jarige ruin IQ van het Steentje (Toulon). Vermeir, die twee weken gelden nog 2de werd in de CSI3* GP van Zandhoven, snelde naar de meet in 43.25 seconden en daarmee wist hij beslag te leggen op de 4de plaats.

 

De overwinning in deze Grand Prix bleef in eigen land dankzij David Will en de 17-jarige Quentucky Jolly (Nirvana V). Will klokte af in 39.86 seconden en daarmee slaagde hij er als enige om de chrono onder de 40 seconden te houden. Verder wist ook de Amerikaanse amazone Lillie Keenan de prestatie van onze landgenoten nog te overtreffen. Zij zette met de 14-jarige Skyhorse (Calvaro F.C.) een tijd van 42.14 seconden op het scorebord en dit leverde haar een 2de plaats op.

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   LILLIE KEENAN   |   NICOLA PHILIPPAERTS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions