Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/09/2021 12:05 - Jumping

Opnieuw wedstrijd vrijspringen en veiling

Als het van de organisatoren van Jumping Mechelen afhangt, genieten we dit jaar weer allemaal samen tussen kerst en nieuw van een hippisch knalfeest in de Nekkerhal. Ook de finale vrijspringen (voor 2-jarige paarden) en de veiling (voor 2-en 3-jarigen) staan op het programma. De selecties starten op 9 oktober.

 

Vrijspringen

 

Wie zijn 2-jarige springtalenten wil zien schitteren op Jumping Mechelen kan afzakken naar 6 selectiewedstrijden. De beste 25% van elke wedstrijd gaat steeds rechtstreeks door de halve finale. Die vindt weer plaats op het Azelhof in Lier en dit op 5 december 2021.

 

Veiling, online en in levende lijve

 

In 2019 stond de veiling na 15 jaar afwezigheid eindelijk terug op het programma van Jumping Mechelen. Een schot in de roos, bleek uit de grote (internationale) belangstelling van kopers. Helaas ging de tweede editie vorig jaar noodgedwongen online door. Maar ook dat hield eigenaars en kopers niet tegen, integendeel. Daarom zal de veiling dit jaar zowel online als in “real life” plaatsvinden. Het zal dus mogelijk zijn om zowel live, op Jumping Mechelen, als online, via www.auction-mechelen.com te bieden.

 

De veiling gaat door in de New Year Arena na afloop van de finalewedstrijd vrijspringen. De collectie zal zowel 2- als 3-jarige paarden bevatten en wordt gescout op de events waar ook de selectiewedstrijden voor het vrijspringen doorgaan (zie verder). Beloftevolle jonge paarden mogen ook spontaan aangeboden worden voor de veiling. Dat kan via e-mail aan info@auction-mechelen.com met bijgevoegd een kopie van de papieren en een video.

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions