Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/09/2021 17:40 - Jumping

Sterke start voor Koen Vereecke in Hagen!

Na het Europees Kampioenschap Jumping in Riesenbeck vindt deze week ook het Europees Kampioenschap Dressuur plaats op Duitse bodem en meer bepaald op Horses & Dreams in Hagen. Naast de dressuurcompetitie komen in Hagen echter ook de springruiters aan bod in een driesterrencompetitie en daarin ging onze landgenoot Koen Vereecke vanmiddag al goed van start. In de 1.40m hoofdrubriek verzekerde hij zich van een podiumplaats met de 10-jarige hengst Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze). In een rubriek rechtstreeks op tijd snelde hij naar de meet in 60.65 seconden en deze prestatie leverde hem een 3de plaats op. Een goede start dus voor Vereecke, die vanmorgen met zijn Bonfois van't Hof V Eversen Z (Bisquet Balou C) trouwens ook al de rubriek voor de jonge paarden weten te winnen.

 

Het waren echte de Duitse combinaties die wisten te domineren in de hoofdrubriek, met op kop Mario Stevens en de 9-jarige merrie Botaka Old (Balou du Rouet). Stevens wist een tijd van 59.56 seconden op het scorebord te brengen en daarmee hield hij de overwinning in eigen land. Amazone Jörne Sprehe volgde Stevens op de 2de plaats. Zij zat in het zadel van de 12-jarige Solero (Stakkato Gold), die ze naar de meet wist te loodsen in 59.73 seconden.

 

TAGS   |   JöRNE SPREHE   |   KOEN VEREECKE   |   MARIO STEVENS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions