Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/10/2021 21:00 - Jumping

Jules van Hoydonck scoort in Bonheiden!

Nadat het vanmorgen op de internationale jumping van Bonheiden opnieuw de jonge paarden waren die als eerste in de ring verschenen maakten we ons kort na de middag op voor de 1.40m hoofdrubriek van de dag. Daarin wisten 16 van de 74 combinaties zich te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Een van hen was Jules van Hoydonck met de 9-jarige merrie Minte Vd Bisschop (Plot Blue). Van Hoydonck wist het in de barrage opnieuw foutloos te houden en met een finishtijd van 39.25 seconden zorgde hij op de 4de plaats voor de beste Belgische prestatie.

 

De winst ging naar de Brit Joe Clee, die ook gisteren al 2de was in de 1.35m/1.40m rubriek. Clee zat opnieuw in het zadel van de 8-jaige merrie Ballinalard (Balloon) en wist ditmaal de overwinning op te eisen met een finishtijd van 37.81 seconden.

 

Daarmee klopte hij onder andere zijn landgenote Laura Renwick, die de 2de plaats voor haar rekening wist te nemen. Renwick, nochtans ook een snelle amazone, deed met de 10-jarige Mhs High Hopes (Quidam Junior) een uitstekende poging, maar kwam met haar tijd van 38.66 seconden tekort om Clee van de troon te stoten. De Deense Jennifer Pedersen vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Zij stopte met de 9-jarige Diavoltan Old (Diarado) de klok op 39.07 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Gaetan Stalpaert met Presley (Berlin), een 8ste plaats voor Bertrand Genin met Holiday de La Bouverie (Clinton), een 10de plaats voor Claire Putters met High Fly Special (Chacco Blue), een 14de plaats voor Thibeau Spits met Nono Vd Withoeve (Elvis Ter Putte), een 16de plaats voor Andres Vereecke met In The Mood (Winningmood van de Arenberg) en een 19de plaats voor Manuel Thiry met Chagall de Toscane (Norton d’Eole).

 

TAGS   |   JENNIFER PEDERSEN   |   JOE CLEE   |   JULES VAN HOYDONCK   |   LAURA RENWICK

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions