Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/11/2021 17:32 - Jumping

Maartje Verberckmoes springt naar 2de plaats

In het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg zijn ze vandaag reeds toe aan de slotdag en dat wil zeggen dat het vanmiddag uitkijken was naar de CSI2* GP. Maar naast de Grote Prijs stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie vanmorgen ook nog een 1.35m/1.40m rubriek op het programma en daarin wist Maartje Verberckmoes voor een sterke prestatie te zorgen met haar 13-jarige Dedalus M2s (Ulysses M2s). Verberckmoes wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en met haar finishtijd van 28.16 seconden zorgde ze voor een mooie 2de plaats.

 

Met deze prestatie moest ze enkel de Duitse amazone Finja Bormann voor zich dulden. Bormann had de 10-jarige Sally 721 (Stanley) gezadeld en met een foutloze rit in 26.09 seconden mocht zij zich tot winnares kronen. De 3de plaats in deze rubriek bleef in eigen land en daarvoor zorgde Mathijs van Asten. Vergezeld van de 8-jarige ruin Impossible (Untouched) bleef van Asten in de 1ste fase wel foutloos, maar liep hij in de 2de fase tegen 1 strafpuntje voor tijd aan.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions