Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 09:38 - Jumping

Hoofdrollen voor Cox en Hendrickx!

Nadat in het Duitse Hagen de volledige dag gisteren in het teken stond van de dressuursport moesten ’s avond de dressuurhekjes weer even plaats maken voor de hindernissen, want er stonden voor de deelnemers van de CSI3* competitie nog twee pittige Longines Rankingproeven op het programma.

 

In de 1.55m hoofdrubriek waren het onze landgenoten die domineerden met op kop Karel Cox en zijn 11-jarige ruin Kill Bill Max (Toulon), die hij sinds enkele weken opnieuw ter beschikking heeft. In een barrage waarvoor zich maar liefst 18 combinaties wisten te plaatsen wist de voormalige Belgische Kampioen een tijd neer te zetten van 39.16 seconden en daarmee wist hij de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats ging naar dan weer naar Dominique Hendrickx, eveneens een voormalig Belgisch Kampioen. Hendrickx, die rijdt voor de stal van Gilbert De Roock, zat in het zadel van zijn 12-jarige Vintadge de la Roque (Kannan) en deed er in 39.43 seconden net iets langer over om zijn barragerit tot een goed einde te brengen. De 3de die hier het podium wist te halen was de Ier Alexander Butler met de 14-jarige Chilli B (Berlin). Ook hij wist in de barrage opnieuw voor een foutloze rit te zorgen en kijk klokte daarbij af in 40.79 seconden.

 

TAGS   |   ALEXANDER BUTLER   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   KAREL COX

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions