Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 10:24 - Jumping

Bart Clarys 3de in de CSI2* GP van Bonheiden

Een ander programma als normaal op Jumping Bonheiden deze week, waar de CSI2* GP reeds gisterenavond op het programma stond. 64 combinaties verschenen er in de wedstrijdring tijdens deze 1.45m rubriek en maar liefst 24 van hen wisten zich na een foutloze barrage te plaatsen voor de barrage.

 

Daarbij ook weer heel wat landgenoten en een van hen was Bart Clarys met zijn 10-jarige merrie Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue). Clarys zorgde in de barrage opnieuw voor een foutloze ronde en een finishtijd van 41.51 seconden leverde hem een mooie 3de plaats op.

 

De overwinning was weggelegd voor de Brit Guy Williams. Die had zijn 16-jarige Rouge de Ravel (Ultimo Van Ter Moude) gezadeld en met een chronotijd van 40.19 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Verder wist ook de Ier Richard Howley het nog sneller te doen dan Clarys. Hij stuurde de 11-jarige Arlo de Blondel (Tlaloc M) naar de meet in 40.41 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 5de plaats voor Dirk Demeersman met G’Majo van de Caloo Meerschen (Ugano Sitte), een 10de plaats voor Thibeau Spits met Cristalia de Ravel (Corofino), een 11de plaats voor Frédéric Vernaet met Lavallino Ter Klomp (Clearway), een 12de plaats voor Leon Brutsaert met Dixy Vd Fruikorf Z (Diamant de Semilly) en een 16de plaats voor Lieven Devos met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GUY WILLIAMS   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions