Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 16:16 - Jumping

Jordy van Massenhove springt in de top 10!

Jordy van Massenhove heeft zonet opnieuw voor een mooie prestatie gezorgd op de Longines Global Champions Tour van Rome! Nadat van Massenhove gisteren al indruk maakte door zich tijdens zijn eerste deelname aan de Longines Global Champions Tour meteen te kwalificeren voor de LGCT Grand Prix sprong hij zonet naar een top 10-klassering in de 1.45m rubriek. Van Massenhove verscheen aan de start met de 9-jarige Verdiamo Z (Verdi TN) en een foutloze rit in 67.30 seconden leverde hem een 9de plaats op.

 

Het waren de Italiaanse ruiters die wisten te domineren met op kop Piergiorgio Bucci en zijn 12-jarige schimmelruin Cochello (Casall). Buddic wist in deze rubriek de klok te stoppen in 58.77 seconden en daarmee hield hij de overwinning dus in eigen land. Emanuele Gaudiano volgde zijn landgenoot op de 2de plaats. Gaudiano rekende op zijn eveneens 12-jarige merrie Carlotta (Chaccomo) en kruiste de meet dan weer in 59.99 seconden. De Zweed Peder Fredricson vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 14-jarige H&M Christian K (Namelus R) naar de eindmeet in 60.10 seconden.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions