Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/12/2021 16:41 - Jumping

Dominique Hendrickx wint CSI3* GP van Hagen!

Gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx heeft zonet in het Duitse Hagen de CSI3* GP op zijn naam geschreven! Hendrickx werd gisterenavond ook al 2de in de 1.55m hoofdrubriek en was vanmiddag met zijn 12-jarige ruin Vintadge de la Roque (Kannan) een van de 12 combinaties die wisten door te stoten naar de tweede ronde. Hendrickx kreeg in de eerste ronde een foutje, maar door zijn snelle chronotijd wist hij zich toch bij de beste 12 te voegen.

 

In de tweede ronde begonnen alle combinaties echter opnieuw op 0 strafpunten en ditmaal wist Hendrickx wel de 0 op het scorebord te houden. Hij snelde daarbij naar een overtuigende finishtijd van 44.50 seconden en daarmee had hij ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats amazone Janne-Friederike Meyer-Zimmerman. Die had de 9-jarige Messi van ’t Ruytershof (Plot Blue) gezadeld en ook zij wist in de tweede ronde foutloos te blijven. Ze finishte echter in 46.73 seconden en moest zo duidelijk haar meerdere erkennen in Hendrickx. Felix Hassmann was hier dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij stuurde de 12-jarige SIG Captain America (Captain Fire) foutloos naar de eindmeet 46.79 seconden.

 

Verder was ook Koen Vereecke een van de prijswinnaars in deze Grand Prix. Ook hij bleef in de tweede ronde foutloos met Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze) en werd uiteindelijk 5de.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions