Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2021 14:21 - Jumping

Olivier Philippaerts wordt 5de in slotrubriek!

Onze landgenoot Olivier Philippaerts heeft de Longines Global Champions Tour van het Italiaanse Rome gisteren afgesloten met een topklassering in de 1.50m hoofdrubriek. Philippaerts rekende voor deze laatste proef op de 9-jarige vosruin Miro (Diamant de Semilly) en was na een foutloze barrage een van de 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij het opnieuw foutloos en zijn finishtijd van 35.95 seconden was goed voor de 5de plaats in het klassement.

 

Het was de Zweed Henrik von Eckermann die hier met de overwinning ging lopen. Von Eckermann verscheen als voorlaatste in de ring met zijn 10-jarige merrie Glamour Girl (VDL Zirocco Blue) en wist alles en iedereen achter zich te laten met een tijd van 32.66 seconden.

 

Het was nochtans de Fransman Julien Epaillard die lang op weg leek naar de overwinning. Als eerste starter in de barrage had hij met zijn 9-jarige Calgary Tame (Old Chap Tame) de toon gezet met een tijd van 33.08 seconden, maar het leverde hem uiteindelijk dus een 2de plaats op. De Italiaan Emanuele Gaudiano vervolledigde het podium op het de 3de plaats. In het zadel van de 8-jarige Nikolaj de Music (Kannan) kruiste hij de meet in 33.97 seconden.

 

Abdel Saïd en Arpege du Ru (Apache d’Adriers) kregen 1 puntje voor tijd in de basisomloop en vielen net buiten de prijzen.

 

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions