Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 17:34 - Jumping

Laurens Houben begint zijn dag in de prijzen

De tweede dag van het internationale concours in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg startte vanmorgen meteen 1.40m rubriek voor de CSI2* competitie. Daarin kregen we opnieuw enkele Belgische klasseringen en het beste kwam van Laurens Houben met de 8-jarige ruin Eurofighter EP (Warrant). Houben finishte in deze rubriek tegen de klok in 79.52 seconden wat hem een 8ste plaats opleverde.

 

Het waren de Duitse combinaties die wisten te domineren met op kop Anna-Elisa Schäfer. Die rekende op de eveneens 8-jarige Fly Away Z (Flipper d’Elle) en met een finishtijd van 70.01 seconden wist ze alles en iedereen achter zich te houden. Haar landgenoot Tobias Bremermann volgde haar op de 2de plaats. Bremermann, die gisteren tijdens de GP-kwalificatie ook al 3de was, zette met zijn 9-jarige Luftikus B 3 (Ludwigs AS) een tijd van 71.18 seconden op het scorebord. De in Nederland gevestigde Braziliaan Matheus Corrêa vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij zadelde de 12-jarige Vice Versa d’Ossau (For Pleasure) die hij naar de meet wist te loodsen in 75.59 seconden.

 

Verderop in het klassement wist Nicola Philippaerts zowel de 11de als de 12de plaats voor zijn rekening te nemen en dit met de paarden Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno) en Moya Vd Bisschop (Darco). Voor Patrick Jonkmans tenslotte was er na zijn 7de plaats van gisteren vandaag een 13de plaats en dit met Kamiel van het Langwater (Wiensender).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions