Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/09/2021 23:42 - Jumping

Andres Vereecke gaat winnen in Maubeuge!

Terwijl er in eigen land internationaal gesprongen wordt op Jumping Bonheiden is Andres Vereecke een van de landgenoten die deze week is afgereisd naar Frankrijk voor het driesterrenconcours van Maubeuge. Vereecke startte daar vandaag uitstekend, want hij wist er meteen de 1.35m rubriek op zijn naam te schrijven. In het zadel van zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg) klokte hij in deze proef tegen de klok af in 74.69 seconden en daarmee had hij meer dan 3 volle seconden voorsprong op zijn concurrentie.

 

De Fransman Patrick Guimbal hield na Vereecke de 2de plaats in eigen land. Hij rekende op de 12-jarige Vertige D’Amour (Le Tôt de Semilly) die hij naar de eindmeet wist te loodsen in 78.00 seconden. De 3de plaats ging hier naar de Brit Oliver Fletcher met de 9-jarige H.Rubertha R 58 (Den Ham Blue R). Hij snelde dan weer naar de meet in 78.87 seconden.

 

Verder kwam ook Max Sebrechts met 2 klasseringen sterk voor de dag in deze rubriek. Zo werd hij 9de met Cacacha van het Schaeck (Bamako de Muze) en 10de met Nesquick Optimus (Ut Majeur de Brecey).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   OLIVER FLETCHER   |   PATRICK GUIMBAL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions