Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/09/2021 22:17 - Jumping

Pieter Clemens strandt net naast het podium

De tweede vijfsterren rubriek die vanmiddag op de Hubside Jumping van St. Tropez op het programma stond was een 1.50m hoge speed class. Daarin kwam onze landgenoot Pieter Clemens bijzonder sterk voor de dag! De vice Belgisch kampioen wist zich namelijk met twee paarden naar een klassering te rijden. Het beste resultaat behaalde hij met de 13-jarige ruin Icarus (Querlybet Hero). Clemens stopte de klok op 68.52 seconden en met deze prestatie strandde hij net naast een podiumplaats. Verder wist hij zich ook nog te klasseren met de 9-jarige ruin Crescendo MBZ (Clinton I). Één strafpunt voor tijd leverde hem ditmaal 1/9 plaats op.

 

We kregen hier een integraal Frans podium met op kop Edward Levy. Hij zat In het zadel van de 15-jarige hengst Sirius Black (Calisco du Pitray) en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 66.69 seconden.

 

De tweede plaats ging naar amazone Alexa Ferrer. Die rekende hier op de 13-jarige merrie Urani de Belcour (Flipper d’Elle) en wist de meet te bereiken in 67.31 seconden. Gregory Cottard vervolledigde het podium op de 3de plaats. Vergezeld van de 9-jarige merrie Cocaine du Val (Mylord Carthago) wist hij de klok te stoppen op 67.57 seconden.

 

N. aast de klasseringen van Pieter Clements was ook François Mathy Jr. een van de prijswinnaars. Hij werd na een foutje in de basisomloop nog 12de met zijn schimmelhengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte).

 

TAGS   |   ALEXA FERRER   |   EDWARD LEVY   |   GREGORY COTTARD   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions