Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/09/2021 22:28 - Jumping

Belgische jeugd laat van zich horen in Aken!

Op de grasterreinen van Aken heeft de Belgische jeugd vanmiddag opnieuw van zich laten horen tijdens de 1.40m rubriek die voorbehouden was voor de Young Riders! Van de 12 prijswinnaars hadden er maar liefst 4 de Belgische nationaliteit!

 

De beste Belgische prestatie kwam van Tristan Guisson met de 8-jarige merrie Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve), met wie hij enkele weken geleden nog vice-Europees Kampioen werd bij de Juniors. Guisson hield het in deze rubriek tegen de klok netjes foutloos en zijn tijd van 66.98 seconden was goed voor de 7de plaats in het klassement. Dieter Vermeiren met Noblesse (I Am Moerhoeve’s Star) en Aurelia Guisson met No Limit Vh Legitahof Z (Nabab de Rêve) volgden op de 8ste en de 9de plaats terwijl er voor Camille Demolie nog een 12de plaats was met Chica Fino (Calido I). Ook zij wisten allen voor een foutloze ronde te zorgen.

 

De overwinning ging naar de Nederlandse amazone Skye Morssinkhof met de 10-jarige merrie G-Vingino-Blue (VDL Zirocco Blue). Het nichtje van onze landgenoot Simon Morssinkhof wist de finish te halen in 63.90 seconden en daarmee wist ze de concurrentie te verschalken.

 

De Ier Tom Wachman nam na Morsskinkhof de 2de plaats voor zijn rekening. Wachman, die gisteren trouwens ook al 2de was, stuurde de 11-jarige H H Fireball (Number One d’Iso) naar de meet in 64.13 seconden. De 3de plaats tenslotte was voor de Duitser Matthis Westendarp. Die rekende op de 15-jarige Stalido FRH (Stakkato) die hij naar de meet wist te loodsen in 65.09 seconden.

 

TAGS   |   MATTHIS WESTENDARP   |   SKYE MORSSINKHOF   |   TOM WACHMAN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions