Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/09/2021 23:53 - Jumping

Ann Carton-Grootjans 5de in GP Bonheiden!

Op de internationale jumping van Bonheiden werd de Grote Prijs van de CSI2* competitie reeds vanavond afgewerkt. Na een pittige basisomloop waarin 54 combinaties in de ring verschenen mochten zich uiteindelijk 12 combinaties opmaken voor de ultieme barrage. Een van die 12 was onze landgenote Ann Carton-Grootjans met haar 11-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker). Grootjans slaagde erin om het in de barrage opnieuw foutloos te houden en met een finishtijd van 40.31 seconden wist ze beslag te leggen op de 5de plaats.

 

De overwinning ging naar de Ier Richard Howley met de eveneens 11-jarige Arlo de Blondel, de zoon van Tlaloc M waarmee hij ook donderdag al de Longines Rankingproef wist te winnen. Howlay snelde naar de meet in 36.63 seconden en daarmee had hij ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar onze Noorderburen met op de 2de plaats Jack Ansems en zijn ook al 11-jarige Flier Fluiter (VDL Zirocco Blue). Hij kruiste de meet in 37.18 seconden en daarmee was hij op zijn beurt dan weer ruim een halve seconde sneller dan Jody van Gerwen. Die nam de 3de plaats voor haar rekening nadat ze met de 13-jarige Inebelle Van ’T Welhof (Takashi van Berkenbroeck) de klok wist te stoppen op 37.69 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 12de plaats voor Thibeau Spits met Cristalia de Ravel (Corofino), een 13de plaats voor Bart Clarys met Joie de Toulon (Toulon) en een 14de plaats voor Jens Vandenberk met Faldiano (Heartbreaker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions